Ik ben Daphne Prieckaerts, geboren in 1966 in Zuid Limburg, ben getrouwd met Pieter Hemels en moeder van 3 prachtige kinderen. Ik heb, als partner van een communicatie adviesbureau, tal van bedrijven en personen geadviseerd. Sinds een aantal jaren ben ik, als onderdeel van mijn persoonlijke ontwikkeling, in contact gekomen met energetische healing. In juni 2015 ben ik na een 4-jarige opleiding afgestudeerd aan de Brennan School of Healing in Miami. In mei 2019 heb ik de Advanced Studies bij het Brennan Institute in Oxford afgerond. In juni 2020 heb ik het BBSH Teacher Trainee programma afgerond in Miami. Vanaf 2020 ben ik docent bij Brennan Brennan School of Healing in Oxford.

Dr. Barbara Brennan, is een voormalig NASA natuurkundige. Ze heeft meer dan 35 jaar onderzoek gedaan naar het menselijk energie veld en de gebieden van menselijk bewustzijn.

Gaandeweg mijn opleiding merkte ik dat ik steeds meer open ben gaan staan voor de subtiele energie in mijn omgeving. Daardoor ben ik me meer bewust van mijn eigen energie, van mijn eigen emotionele reacties op mijn omgeving. Daardoor ben ik bewuster van mijn eigen aanwezigheid en effecten van mijn eigen handelen. Dat heeft een positief effect op het contact met mijn kinderen – ze merken dat ik minder gestrest ben en als ik dat ervaar, kan ik het benoemen en kunnen zij dat ook doen – Het heeft zeker ook een positief effect op de contacten in mijn werk en omgeving.

Vroeger was ik ervan overtuigd dat alles wat ik niet kon zien niet echt was. Iedereen die sprak over aura’s, universum, energie (behalve die uit het stopcontact) vond ik vooral vaag. Echter ik had het gevoel dat er iets gebeurde wanneer ik met mijn handen contact maak. Intuïtief wilde ik verder onderzoeken wat er nog meer was dan ik kon zien. Nu weet ik dat de energie die ik met mijn handen voel en kan geven waardevol en werkzaam is bij het begeleiden van mensen in hun heling en spirituele ontwikkeling. Dat gebeurt zowel op fysiek vlak als ook emotioneel en mentaal.

BN7A0818Ik werk graag met mensen die op zoek zijn naar een spirituele ontwikkeling en blokkades die ontwikkeling in de weg staan willen oplossen. Ik geloof dat het een voorrecht is om mijn hele leven lang te mogen blijven leren. Op dit moment zijn mijn docenten onder meer Chantal van den Brink, schrijver van ‘brieven van mijn ziel’ en Jan Willen de Goeij, een van de grondleggers van core energetica in Nederland.

  • Brennan Healing Science Practitioner 2011-2015
  • Brennan Integration Practitioner 2015-2019
  • Brennan Teacher Trainee Program 2019-2020
  • Verkort HBO opleiding medische basiskennis 2018
  • Verkort HBO opleiding psychosociale basiskennis 2020
  • MBTI step-I trainer
  • Systemisch werk en familie opstellingen trainer
  • Docent  BBSH Oxford
  • EMDR Practitioner in opleiding 2021-heden