De Hart & Hoofddag is een unieke dag, waarin we healing, neuro feedback en  biofeedback met elkaar combineren. Het geeft je een wetenschappelijk inkijkje in de werking van jouw hersenen en het legt de verbinding tussen je hoofd en je hart. Tijdens de Hart & Hoofddag staan we stil bij hoe hart & brein op elkaar inwerken. De energie die uitgaat van het hart en hoofd, wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken, gemeten en ervaren. Het is een dag waarop de synergie tussen neurofysiologie, energieveld en dagelijkse realiteit wordt verhelderd.

In 2015, als onderdeel van mijn afstuderen aan de Barbara Brennan School of Healing, heb ik samen met neuropycholoog Else Dahmen onderzoek gedaan naar het meetbare effect van healings op je hersenen. De resultaten waren zo opmerkelijk en mooi, dat we besloten hebben hier een apart dagprogramma van te maken. In een dag durende ‘workshop’ die Else en ik samen geven, krijg je inzicht in jouw eigen hart- en hersenfuncties, hoe deze zijn verbonden en hoe je die middels healing kan beïnvloeden. Het is een semi-individueel programma, waarbij maximaal 4 mensen individuele programmaonderdelen die dag doorlopen.

 

De Hart & Hoofddag levert je de volgende  inzichten op:

  • wat vertelt de energie van het brein (hersenactiviteit) ons over beperkende oude patronen en hoe deze kunnen worden losgelaten door hersentraining;
  • inzichten over het energieveld om ons heen en hoe dat gevoeld en beïnvloed kan worden;
  • hoe het ritme van onze hartslag een weerspiegeling is van ons emotioneel welzijn;
  • de hart-brein connectie bekeken vanuit neurofysiologische metingen en het energieveld om ons heen.

 

Het programma omvat de volgende onderdelen:

  1. Gezamenlijke start; een inleiding in de werking van neurofeedback, de relatie tussen hoofd en hart en de werking van healing.
  2. Individuele Neurofeedback en Biofeedback sessie; een meting en training van hersenactiviteit, hartslag, ademhaling en huidgeleiding; een kijkje in jouw neurofysiologische spiegel, waarbij inzichten vrijkomen over jouw innerlijke balans en handreikingen worden gegeven voor het werken aan meer evenwicht en vitaliteit.
  3. Individuele Reading en Healing sessie; waarbij afgestemd wordt op jouw energieveld en de hart-breinconnectie speciale aandacht krijgt om de wezenlijke energie vrij te maken en meer vanuit je hart te kunnen leven.
  4. Gezamenlijke afsluiting; waarbij we de dag evalueren en onderling ervaringen en gedachten uit kunnen wisselen.

Wij bieden deze workshop aan voor een groep van maximaal 4 personen. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke neurofeedback- en biofeedback sessie en healing-reading sessie waarbij het energieveld wordt gelezen en ervaren.

 


Tarief

De kosten bedragen €450,- exclusief 21% BTW inclusief koffie, thee en gezonde lunch. Zodra je betaald hebt is je inschrijving definitief. In verband met het kleinschalige en persoonlijke karakter is bij afzegging restitutie niet mogelijk, met uitzondering van noodsituaties. De kosten voor deze training komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.boekje

Data

De volgende Hart & Hoofddag is nog niet gepland. Mocht je informatie en mogelijke nieuwe data willen, stuur mij gerust een berichtje.