Healings zijn altijd individueel en persoonlijk. Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. De eerste afspraak doe ik ook een intake, die duurt gemiddeld een half uur langer. Ter voorbereiding op de eerste healing, krijg je een intake formulier om in te vullen. Dat scheelt tijd in de eerste ontmoeting en geeft mij een goed algemeen beeld hoe het met je gaat. Je hoeft je verder niet specifiek voor te bereiden op een healing. Je doet jezelf een plezier door na de healing tenminste een dagdeel vrij te nemen en echt tijd voor jezelf te hebben. Je healing heeft dan even de tijd om te integreren in jezelf.

De kosten voor een sessie zijn € 150,-. (vrijgesteld van BTW)

Ik ben geregistreerd lid van de branchevereniging VBAG en sta ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Dat betekent dat (een deel van) de kosten voor de behandeling mogelijk vergoed worden door je zorgverzekeraar als complementaire- of alternatieve geneeswijzen onder de noemer ‘behandeling energetische therapie’. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Overige trainingen en bijeenkomsten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Hierbij worden 21% BTW in rekening gebracht.

                     

 

BN7A3705