Healings zijn altijd individueel en persoonlijk. Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. De eerste afspraak doe ik ook een intake, die duurt gemiddeld een half uur langer. Ter voorbereiding op de eerste healing, krijg je een intake formulier om in te vullen. Dat scheelt tijd in de eerste ontmoeting en geeft mij een goed algemeen beeld hoe het met je gaat. Je hoeft je verder niet specifiek voor te bereiden op een healing. Je doet jezelf een plezier door na de healing tenminste een dagdeel vrij te nemen en echt tijd voor jezelf te hebben. Je healing heeft dan even de tijd om te integreren in jezelf.
Voor de kosten maak ik vooraf een afspraak met je zodat je weet waar je aan toe bent. Ik ben geregistreerd lid van de VVET, het Verbond Van Energetisch Therapeuten en sta ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Dat betekent dat (een deel van) de kosten voor de behandeling mogelijk vergoed worden door je zorgverzekeraar als complementaire- of alternatieve geneeswijzen. De factuur kan je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Ik houd praktijk in Amsterdam. Voor een afspraak kun je me bellen op 06-36423269 of mailen op daphneprieckaerts@gmail.com

                     

VVET registerlid nr. 17015     RBCZ lidnr. 171201R

BN7A3705