Iedere healing afspraak is anders. Dat is vooral afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt en wat voor jou goed is. Ik heb een praktijkruimte in Amsterdam (zie ook contact) in een rustige en ontspannen omgeving.

Een sessie bestaat uit een intake en een healing van ongeveer 45 minuten. Een healing vindt plaats terwijl je op een behandeltafel ligt comfortabel onder een deken als je wilt. Je kunt je kleding aanhouden en doet wel je schoenen uit. Je hoeft verder niets te doen tijdens de sessie. Je vertelt wat je vraag is, waar je hulp bij wilt hebben. Tijdens de healing voel ik met mijn handen je energieveld en kijk waar je wel en niet in balans bent. Door de energieblokkades schoon te maken en in beweging te brengen wordt je zelfhelend vermogen gestimuleerd. Dit helpt om meer in balans te komen en meer te ontspannen.

We wisselen constant energie uit. Dit verklaart waarom je je bijvoorbeeld na een gesprek met iemand leeg en uitgeput kunt voelen, terwijl je na een gesprek met een ander helemaal opgeladen en vol energie voelt.

Tijdens een behandeling kunnen gevoelens naar boven komen die te maken hebben met een gebeurtenis uit het verleden. Dat kan verdrietig of pijnlijk zijn, en ook bevrijdend werken. Aan het einde van een sessie bespreken we eventuele vervolgstappen en hoe je zelf verder kunt.